Coaching

Jouw persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend proces van verandering in de richting van je gewenste doelen. Door daar bewust mee bezig te zijn kun je op basis van nieuwe inzichten nieuwe vaardigheden ontplooien, meer zelfinzicht krijgen en meer zelfsturing geven aan je leven. Hierdoor heb jij zelf de regie in handen. Of je nou volop met je loopbaan bezig bent of als pensionado nadenkt over de activiteiten die je tijdens je pensioen wilt oppakken, bij Kwantes Coaching & training is er tijd en aandacht voor je persoonlijke coachvraag en leer je:

  • je persoonlijke kracht te vergroten en sturing te geven aan je persoonlijke ontwikkeling
  • proactief vanuit je eigen kracht je talenten verder te ontwikkelen
  • zelfbewust in het leven te staan
  • nieuwe vaardigheden te ontwikkelen op basis van nieuwe inzichten en oefeningen
  • te kijken naar het omzetten van je beperkende overtuigingen en patronen in iets positiefs

Intake

Tijdens het intake-gesprek bekijken we wat je coachvraag is en hoe jij je doel wilt bereiken. We bespreken dit samen en stellen je coachtraject vast en het daarbij behorende tarief. Ik geef je oplossingsgerichte begeleiding waarbij we de focus leggen op regie over je persoonlijke ontwikkelproces.

Coaching op individueel- en teamniveau

De coaching kan plaatsvinden zowel op individueel- als op teamniveau. Mijn specialisaties zijn coachen en trainen waarbij ik mij kan baseren op 40 jaar werkervaring in verschillende bedrijven, het onderwijs en bij de overheid. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan met individuele coaching, teamcoaching,  didactische coaching van docenten of trainers op het vlak van onderwijs, zorg, welzijn en vitaliteit.

Mijn coaching is een doorlopend proces. Zo ga je zelf aan de slag met het schrijven van een verslag waarin je reflecteert welke kwesties en inzichten naar boven komen tijdens de sessie en wat het je brengt. Ik geef je  huiswerk opdrachten in de vorm van het schrijven van je persoonlijk ontwikkelplan, observaties van je ego en beperkende overtuigingen of een praktische gedragsoefening.

“Een dikke boom begint als een teer twijgje. Een bergbeklimming begint met een stapje: Lao-Tse”