(Wandel) Coaching

Jouw persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend proces van verandering in de richting van je gewenste doelen. Door daar bewust mee bezig te zijn kun je op basis van nieuwe inzichten nieuwe vaardigheden ontplooien, meer zelfinzicht krijgen en meer zelfsturing geven aan je leven. Hierdoor heb jij zelf de regie in handen. Of je nou volop met je loopbaan bezig bent of nadenkt over activiteiten die je tijdens je pensionering wil oppakken, samen gaan we op zoek naar je persoonlijke coachvraag.

Hoe

Coachgesprekken kunnen plaatsvinden wandelend in de natuur, online en in de coachpraktijk. Mijn coaching is een doorlopend proces. Zo ga je zelf aan de slag met het schrijven van een verslag waarin je reflecteert welke kwesties en inzichten naar boven komen tijdens de sessie en wat het je brengt.  Vooral nu we veel binnen verblijven is wandelcoaching een prachtige natuurlijke oplossing om je te spiegelen en in contact te komen met jezelf. Terwijl we goed op 1,5 m afstand van elkaar wandelen bespreken we kwesties die je bezig houden en waar je iets aan wil veranderen.

Tijdens het intake gesprek bekijken we wat je coachvraag is en stellen je coachtraject vast. We bekijken waar en hoe je dat wil doen.