Duurzaam open podium

Wandelsessies, verbindend open podium en lezingen                                   

Voor Kwantes Coaching & Training ligt de focus niet alleen op coachen en hypnotherapie maar ook op het aanbieden van een verbindend open podium. Begin dit jaar nog in de vorm van huiskamersessies met interessante workshops en nu in de vorm van wandelsessies. We houden ons daarbij goed aan de Corona regels. Is voor jou Kwantes Coaching & Training als spreker of deelnemer het podium om elkaar te ontmoeten aan de hand van actuele thema’s over  leren/ontwikkelen, wonen/werken, vitaliteit, duurzaamheid en spiritualiteit? Wil je meewandelen of ken je een interessante spreker die het podium buiten wil betreden voor een lezing? Stuur mij een email via info@kwantescoachingentraining.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Locatie: Torenburg 6, 2135 BK Hoofddorp.

Op dit moment zijn er geen huiskamersessies. Zodra dit weer mogelijk is zal Alfred Slomp je tijdens de workshop “Superwaar” gaan meenemen naar de wereld van de supermarkt om te kijken welke keuzes we maken op het gebied van duurzaamheid als we boodschappen doen. De bijeenkomsten zijn interactief en gaan in een hoog tempo een serieuze maar niet te zware dialoog aan.  Heb je interesse? Zie voor meer informatie bij duurzaamheid.

Ben je nieuwsgierig wie er het podium al hebben betreden? Kijk dan bij vitaliteit, wonen/werk, duurzaamheid naar de interessante lezingen en workshops van Juglen Zwaan, Jeannette van Leeuwen, Carla van Baarsen en Anneke Abma.

Routebeschrijving