Huiskamersessies

Voor Kwantes Coaching & Training ligt de focus niet alleen op coachen en hypnotherapie maar ook op het aanbieden van een verbindend duurzaam open podium in de vorm van huiskamersessies.

Is voor jou Kwantes Coaching & Training als spreker of deelnemer het podium om elkaar te ontmoeten aan de hand van actuele thema’s over vitaliteit, gezondheid, duurzaamheid of spiritualiteit? Ken je een interessante spreker die het podium wil betreden? Stuur mij een email via info@kwantescoachingentraining.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Locatie: Torenburg 6, 2135 BK Hoofddorp.

Zodra dit weer mogelijk is zal Alfred Slomp je tijdens de workshop “Superwaar” meenemen naar de wereld van de supermarkt om te kijken welke keuzes je maakt op het gebied van duurzaamheid als je boodschappen doet. In een flitsend tempo gaat Alfred de dialoog met je aan. Heb je interesse? Meld je aan. 

Wie hebben het podium betreden? 

Juglen Zwaan, spreker/ schrijver over voeding en gezondheid nam ons in zijn verhaal mee naar de supermarkt om te kijken naar de voeding die je daar kunt kopen: http://www.ahealthylife.nl/over-ons.

Jeannette van Leeuwen, psychosomatisch fysiotherapeute vertelde over lichaambewustzijn. Door tips en lichaamsgerichte oefeningen liet zij ons ervaren hoe je je kunt richten op je gevoel en ademhaling waardoor je kunt loslaten en ontspannen. Een bijzonder bewuste ervaring. https://www.fysiotherapie-woerden.nl/jeannette-van-leeuwen/

Carla van Baarsen verzorgde een klankschalenconcert. De metalen Tibetaanse klankschalen zorgden met hun warme diepe aardeklank voor een diepe resonantie en helende werking. Een rustgevend ‘stilteconcert’.

Anneke Abma gaf ons vanuit haar jarenlange ervaring met het wonen in een woongroep een kijkje in de wereld van de verschillende vormen en keuzes die je daarin kunt maken.

Routebeschrijving