Hypnotherapie

Heb je last van klachten zoals:

stress, angst, gewichtsbeheersing, moeite om te stoppen met roken, slecht slapen, gebrek aan zelfvertrouwen, blozen, stotteren, verlegenheid, overgevoeligheid voor geluiden of wil je je prestaties verbeteren?

Dan help ik je graag daarvoor een oplossing te vinden aan de hand van hypnotherapie. Doordat we werken met het onderbewuste kunnen we makkelijker kijken naar je probleem, je beperkende overtuigingen en hoe je dit kunt aanpakken.

Hoe ziet een hypnotherapie sessie eruit? Na het voorgesprek waarin je klachten en wensen duidelijk worden, begint de sessie. Het is belangrijk dat je bereid bent om in hypnose te gaan en de instructies precies en direct opvolgt.

Veel cliƫnten merken na een hypnotherapie sessie verbetering van hun klacht, bij anderen duurt dat proces langer. Mocht er na een paar weken onvoldoende verbetering zijn, dan raad ik je aan een tweede sessie te doen waarin we verder op zoek gaan naar de oorzaak.

Interesse? Stuur mij een email via info@kwantescoachingentraining.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Locatie praktijk: Torenburg 6, 2135 BK Hoofddorp