Tarieven

 

Hypnotherapie

Tarief 125,– per sessie van 1,5 uur, exclusief BTW.

Coaching

Telefonische kennismaking/intake voor een coachtraject van een uur: gratis. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 tot 8 coachgesprekken.

Ik hanteer verschillende coachtarieven voor particulieren en bedrijven. Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis als je na dit gesprek besluit niet met de individuele coaching door te gaan. Als je wel begeleid wilt worden, dan maakt dit gesprek onderdeel uit van je coachtraject. Een goed intakegesprek legt de basis voor een succesvol eindresultaat.

Bij organisatiecoaching of teamcoaching hanteer ik, afhankelijk van de coachvraag, andere tarieven.

Loopbaan- of personal coachgesprek Per uur Tijdsduur coachgesprek
Bedrijven  € 130,00   1,5 uur
ZZP’er/ondernemer  € 100,00   1,5 uur
Particulier  €  90,00   1,5 uur
Kennismakingsgesprek   gratis *   1 uur

Bovenstaande coachtarieven zijn exclusief 21% BTW. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Bij afzegging binnen 24 uur wordt het gesprek alsnog gefactureerd. Ervaar via een kennismakingsgesprek wat Kwantes Coaching en Training voor je kan betekenen.

Tarief stemmen we af tijdens de telefonische intake. Veel werkgevers vergoeden coachgesprekken voor hun medewerkers. Informeer bij je werkgever of je hiervoor in aanmerking komt.

Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW kosten als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of leertraject gericht op je functioneren in je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.