Gezondheid & vitaliteit

Op 20 november betrad Juglen Zwaan, inmiddels meer dan 8 jaar onderdeel van het radioprogramma Gezondheidsnieuws en spreker/ schrijver over voeding en gezondheid, het podium en nam ons in zijn verhaal mee naar de supermarkt om te kijken naar de voeding die je daar kunt kopent: http://www.ahealthylife.nl/over-ons.

Jeannette van Leeuwen, psychosomatisch fysiotherapeute vertelde op 15 januari over lichaambewustzijn. In ons drukke bestaan zijn we veel in ons hoofd bezig en houden vaak ongemerkt veel spanning, stress en stijfheid vast in ons lichaam. Door tips en lichaamsgerichte oefeningen konden we op deze avond ervaren hoe je je kunt richten op je gevoel en ademhaling waardoor je kunt loslaten en ontspannen. Een bijzonder bewuste ervaring.

Carla van Baarsen verzorgde op 11 maart een klankschalenconcert. De metalen Tibetaanse klankschalen zorgden met hun warme diepe aardeklank voor een diepe resonantie en helende werking. De stilte tussen de klanken brachten ons in contact met de stilte in onszelf. Een rustgevend ‘stilteconcert’. Carla is werkzaam in het onderwijs, daarnaast geschoold als reader/healer en geeft individuele klankschaalmassages en klankschaalconcerten.

Heb je interesse om hier een keer bij te zijn? Laat me via info@kwantescoachingentraining.nl weten of je erbij wilt zijn.