Loopbaan

Vind jij je baan nog wel leuk, ben jij je huidige functie ontgroeid of heb je een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt? Heb jij je studie net afgerond en wil je bewust kiezen voor een baan in een omgeving die past bij je persoonlijkheid? Of loop je vast in je studie en zoek je naar begeleiding om je eind doel te bereiken? Door middel van loopbaancoaching help ik je om de best passende loopbaankeuze te maken en stil te staan bij wie je bent. We zoeken uit waar je goed in bent, waar je interesses liggen en welke mogelijkheden je hebt. Op deze manier krijg je goed inzicht in wat je kunt en welke werkzaamheden bij je passen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wie ben ik?
 • Wat kan ik?
 • Wat wil ik?
 • Waarom wil ik dat?
 • Hoe kom ik daar?

Tijdens je coachtraject leer je:

 • je sterke en zwakke kanten kennen,
 • je ware drijfveren ontdekken,
 • wat je energie oplevert en wat energie kost,
 • jezelf beter te beoordelen en waarderen in je werk,
 • welk werk het beste bij je past,
 • je talenten benoemen.